torsdag 21 juni 2012

Chillar vid poolen

Zup! Kom nyss från stranden har solat som fan idag :) så har börjat bli brun! Igår va vi vid kournas lake (ända sjön på hela Kreta) iaf så hyrde vi trampbåt (jag mormor morfar oh mamma) oh trampa runt där bland massa ankor oh sköldpaddor. Jätte mysigt!
Idag så sprang jag på stranden i stort sett hela tiden men det vart jävligt blåsigt i morse men det gick bra iallafall. Såg en jätte konstig kvinna första gången hade hon keps oh solglasögon oh gick som en robot man ba vafan? Sen såg jag henne igen så gick hon baklänges, undrar dock om hon va seriös..? Åh sen så berätta mamma om en 23 årig pappa spm hörde att hans fem åriga dotter blivit våldtagen så han gick ditt och misshandla peddot så han dog men pappan frikändes, blir fan förbannad när man hör sånt,en femårig flicka vafan? Stackarn kommer ju komma ihåg det resten av sitt liv. Jävla äcklig as! Dom borde dö allihop.
Men nu ska jag bada för jag e fett vem, puss!

tisdag 19 juni 2012

Awsome dricka!

Vet att ja la ut bilden innan men asså den drickan var skit go! Vanlig pepsi fast med citron smak också, riktigt värd att testa om man åker utomlands för dom finns inte i Sverige :(
Men iallafall ser ni den så köp den för ni lär missa något fantastiskt annars.
Puss!

I Grekland

Tja! Just nu sitter jag på balkongen oh har precis käkat frukost. Innan frukosten va vi ute & gick. Kunde dock inte springa idag som planerat för jag drömde nått random så slog jag i tån i sängen, ont som faan gjorde det! Idag händer inget speciellt får inte sol för jag har bränt mig något för jävlit oh bada är tråkigt att gö själv så idag får jag nog bara läsa.
Iallafall så har jag tagit massa bilder som ni kan se.. Men nu måste jag sluta skriva, chao!

måndag 18 juni 2012

På hotellet!

Tjena tjena alla läsare! Nu sitter jag vid poolen oh väntar på mamma oh dom. Ska snart dra till stranden igen. Jag mormor, morfar & mamma gick på en morgon promenad/joggning tur på stranden. Grymt mysigt! Sen gick vi oh handla mat oh vatten oh lite sånt. Köpte en grymt go äpplejuice inte massa färgämnen oh shit. Saknar Göteborg lite oh alla som är där men det hära är nog lite bättre än trista regniga sverige. Men nu måste jag dra för jag ska sola och bli brun, chao!

söndag 17 juni 2012

Några timmar kvar nu!

Hihi ska bara käka middag sen så är det bara oh dra till flygplatsen! Fick en IPad av mammas ex igår så grymt snällt! Tidig Födelsedags present dock men ändå! Men nu måste jag packa det sista puss!

tisdag 12 juni 2012

hiss & diss



Veckans hiss'ar:

1 högklackade skor! alltid lika kul att köpa (så länge man själv inte betalar) & dessutom så blir man lång & dom är oftast snygga! jag köpte nya idag till & med! så ser dom ut :D 

va tycker ni?
2 Saft! så rymt gått nu på sommaren asså! jag är inte den som är så 100 för saft annars men nu har det faktiskt blivit jätte gott! :)
3 cupcakes! ooh va söta dom e så små & ur gulliga & dessutom så smackar dom som en bit av himmlen typ haha ;)
4 sommarlov! jag har redan sommarlov bara för att min skola e cp så har typ skolavslutning på tordag eller nått men den skiter jag fullständigt i. :) uppmanar dock inte andra att gö det haha..
5 resor! aahh dte är dt bästa jag vet, att resa. ska ju faktiskt till grekland på söndag i tre veckor för jävla gött!

Veckans diss'ar:

1 Stökigt rumm, som mitt t.ex? städade det igår eller förrgår redan ett bombnedslag :( buhu! orkar ju inte städa nu precis så det får bli imon när jag vaknat & så!


2 Sånna här riktigt efterblivna idioter som går & är konstant elaka & dryga mot folk & fattar inte när dom ska lägga av eller bara gå där ifrån. dom är som mögel typ! asså dom tränger sig in på riktigt dumma ställen, ingen gillar dom & det är jäävligt svårt att få bort dom.

3 uttårkad mascara, ååh jag hatar det! typ alla mina mascaror e slut/uttårkade. vet inte vad jag gör för fel.. antingen får man helt enkelt strunta helt i mascara eller köpa billiga hela tiden som fan inte håller eller svin dyra som håller längre.

4 skitsnack/ryktesspridning. tycker bara sånt är så sjukt lågt, jag menar tänk såhär hur fan skule dte kännas fören själv ifall man hade massa falska rykten eftersig som folk trodde på eller att ens bästavän snackar skit om en. alltså ärligt man kan nästan undra vart iallafall sverige är på väg? det är ju inte direk normalt att gå runt & sprida rykten om sin t.ex fd bästavän? jag säger inte att jag inte har snackat skit för det har jag men aldrig i livet att jag skulle sprida ett rykte om nån. fyfaan så faölskt säger jag bara..

5 vissa killar, t.ex e sm jag känner ganska väl. jag var ju tillsammans med min kille så bestämde vi att vi skulle ha paus & så börjar den här andra killen då skriva till mig, vi skrev, snackade, chattade osv.. varje dag! i ca 1 månad så en kväll så skriver han (igen efter många gånger) att han gill mig & jag kan medge jag hade lite känslor för han med (men jonathan också såklart) sen dagen efter skriver han helt från ingenstans "- jag tror inte jag gillar dig längre" två minuter senare "- eller aa jag vet att jag inte gillar dig längre" & jag har ju ändå jonathan som jag älskar över allt annat så då va det ba "- aa men ska vi va vänner ist då?" så va vi det fast vi va tvär dryga mot varran sen när han får reda på att jag & jonathan är tillsammans så börjar han skriva till mig igen & säga att jag är söt, go, snygg osv.. så då känner man bara, "- uhm? ursäkta vad har jag missat?. vill du typ bara ha mig när du inte kan få mig & sen när du "har mig" så är jag inte värt nått?" dock har båda bettet sig rikitigt elakt mot varran så inget hat till killen då men det va ett exempel. sånna killar blir man ju lite trött på asså..  & till varenda tjej nu som läst detta : LÅT DIG ALDRIG LURAS AV EN KILLES CHARM! tro mig det är då fan inte värt det!

måndag 11 juni 2012

Godmorgon!

hallå hallå! ey jag har kommit på en grej.. jag åker fan om mindre än en vecka. så grymt gött grekland i tre veckor! det kommer komma massa bilder då :D iallafal har nyss käkat & nu ska jag packa väskan sen bär det av till mötet på skolan & efter det så ska jag köpa nya skor :)
 jaja men nu måste jag packa chao!

Här kommer en bild på mig när jag är fixad & en när jag är ofixad!

btw: Vad har ni för planer för dagen? :)


söndag 10 juni 2012

Mys dag med älsklingen













Zup! kom nyss hem från Jonathan, vi har haft det jätte mysigt, för er som bryr sig haha ;)
Han har iallafall hittat sin plats som ni kan se på bilden näst längts ner.
Imon ska jag på ett möte på skolan så det händer i stort sätt inget speciellt, eller jo jag skoja bra! ska köpa skor med mamma efter. så det kommer ni få bilder på med :D
men aja finns inte mycket mer att skriva nu så ja.. Chao!


Vad har ni mina kära läsare, (haha ;D ) gjort idag då & vad ska ni göra imon?

lördag 9 juni 2012

Emma ♥

Jag ser bilder på oss, vi två, vi som sa föralltid.. 
vet knappt vad som hände. när jag lämnade den kvällen trodde jag åtminstånde 
det va som vanligt mellan oss men nej, du svarade inte på mina sms,
 inte på kik, inte när jag ringde osv.. visste inte vad jag 
skulle ta mig till. sen skrev du till min mamma. 
hela min värld gick under, du ville inte ha mer 
med mig  göra, jag vet inte hur många gånger jag sa
 förlåt utan att veta vad jag hade gjort.. & nu några 
veckor senare vet jag fortfarande inte. jag ska göra 
allt för att få dig tillbaka i mitt liv. har aldrig haft 
någon som dig. jag sket i vad alla sa jag lyssnade
 på dig hela tiden. dom sa "skit i hon" "hon behandlar dig som skit" 
"hade hon varit en äkta vän hade hon aldrig låtit dig göra så" osv..
men nu under sommaren ska jag försöka bli som den jag sett 
upp till i ca 5 månader. jag ska se till att det är vi som står 
där tillsammans när skolan börjar oh ler mot varran 
& tänker att det kommer bli ett riktigt gött år!
 du fattar inte hur mycket jag saknar dig, det gör ont i hela 
kroppen så fort jag tänker på dig & våra minnen. 
fan så fort jag går in på mina bilder på mobilen 
eller datan så ser jag bilderna på oss & hoppas 
att det kommer bli så igen. du sa till mig 
"du är det bästa som har hänt mig" & jag sa 
"detsamma" och nu känns det som du ångrar
 allting men du ska veta att varenda stund med
 dig har varit dom bästa, kanske inte när vi tjafsat men men..
Jag hoppas bara du förstår mig, jag hoppas att du 
känner som jag.. jag är inte rädd för att fråga det 
utan jag är rädd för svaret. Jag skulle kunna skriva
 hur besviken jag är på dig & allt du gjorde men sen
 tänker jag efter jag gjorde för fan likadant. 
& jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det..
 för varenda stund utan dig är som solen utan månen.. 
det funkar inte! varje gång jag ser dig känns det som att få ett slag i magen. 
Du är så fin, vacker & underbar Och jag saknar dig sjukt mycket att
 jag håller på att explodera! men jag ska förändra mig för din 
skull, för ingen/ingenting ska få kunna ta dig ifrån mig.
 Du & jag va bästavänner & jag hoppas det blir så igen. :(

(förlåt att jag skriver ut ditt namn men just nu pallar jag inte..)

onsdag 6 juni 2012

fett go vecka

Ingen skola på hela veckan då &så igår träffa jag natta så sov hon hos mig till idag sen träffa jag josse & nåra andra sen drog vi till lisse med mathilda oh dom så såg vi en apa som hotat mig haha så feg att dt inte e sant gick förbi henne oh hon backa hahaha. Iaf så träffa vi timbuktu fick hans autograf fick en bild på han & med han & en kram hihi :) så nu har jag både ulrik munthers & timbuktu 's autografer på min plånbok :D pratat skånska hela dan så nu är jag typ fast i det måste verkligen anstränga mig för att prata som vanligt haha.imon hännder det inte mycket men på fredag ska jag spela nån jävla fotbolls grej på skolan ;)

Aja chao! :*


Published with Blogger-droid v2.0.4